duminică, 23 mai 2010Zambet de copil simplu, aseara in tramvai.

Se intampla rar sa fiu fascinata de un suflet de copil pe care nu-l cunosc. Ieri insa a fost o minune. In tramvaiul 41, un copilas trist cu mama lui pe scaun. Degeaba incerca PacPac sa-l distreze, ca el nu reactiona deloc. Giumbuslucuri, strambaturi, limba scoasa... nimic nu-l facea pe baietelul cu chipul bland sa reactioneze. Statea in bratele mamei ca o piatra, cu capul plecat si cu basca acoperindu-i fizionomia. Ce-i veni insa lui PacPac sa faca. Avand la el armele bucuriei pentru copilasi, a scos pompa si un balon, a inceput sa-l umfle (copilasul era foarte atent la intreaga operatiune si incerca sa nu piadra niciun moment) si apoi sa-i dea forma unui catelus simpatic. L-a terminat, s-a ridicat si i l-a oferit copilasului. Ochisori plini de bucurie ca aseara nu am mai vazut niciodata. Stiti cum i s-a luminat fata? Parca era un boboc de floare care dintr-o data s-a aprins la lumina soarelui... He he, frumos foc!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Maria spunea...

Frumos, felicitari !

Masaj erotic Braila spunea...

Bravo, ai facut o minune... Intotdeauna ne doare sufletul cand vedem un copilas trist...